Ter Stegen reapareixerà després de tres mesos de baixa (EFE)
Barça

Ter Stegen i Coutinho tornaran contra el Getafe

Ansu Fati començarà a entrenar-se amb el grup després de l'aturada per seleccions i quinze dies després la previsió és que ja estigui disponible per a Koeman

Redacció Esport3Actualitzat

Fa 3 mesos Ter Stegen va passar pel quiròfan a Suècia per operar-se del genoll dret i ja està a punt per reaparèixer. Aquests dies ultima el retorn als terrenys de joc i està previst que pugui jugar diumenge de la setmana que ve contra el Getafe.

Ter Stegen reapareixerà, per tant, a la tercera jornada de Lliga, quan Koeman també confia poder convocar Coutinho. El brasiler té l'alta mèdica des de principis d'agost, però fins ara no ha jugat per falta de ritme de partits, després de recuperar-se d'uns problemes al genoll que l'han fet passar diverses vegades pel quiròfan. Tot i que el seu futur ha estat a l'ordre del dia, Koeman hi compta.

Ansu Fati, després de l'aturada de seleccions

Ansu Fati tornarà a entrenar-se amb el grup després de l'aturada per seleccions, que serà la primera setmana de setembre. La previsió és que 15 dies després ja estigui disponible per a Koeman. L'holandès el considera un jugador clau perquè la plantilla faci un salt de qualitat. Ansu Fati comença a veure la llum al final del túnel després del trencament al menisc intern del genoll esquerre que li va provocar Mandi fa 9 mesos en un Barça-Betis i que l'ha fet passar pel quiròfan quatre vegades. Qui també avança és Mingueza, que ja ha començat a fer treball amb el grup, després de lesionar-se el bíceps femoral amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Tòquio.

 

ARXIVAT A:
Ter StegenAnsuFatiCoutinho
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut