Ter Stegen, decebut després d'encaixar un dels tres gols a l'Olímpic de Roma (Reuters)
Barça

Ter Stegen demana el suport de l'afició blaugrana l'endemà de l'eliminació a la Champions

El porter alemany ha fet servir el seu compte oficial d'Instagram per demanar el suport dels seguidors en un tram final de la temporada on encara s'estan jugant dos títols importants com la Lliga i la Copa del Rei

Actualitzat

L'endemà de l'eliminació del Barça a la Lliga de Campions, Marc-André ter Stegen ha volgut enviar un missatge de calma a l'afició blaugrana. El porter alemany ha fet servir el seu compte oficial d'Instagram per demanar el suport dels seguidors en un tram final de la temporada on encara s'estan jugant dos títols importants com la Lliga i la Copa del Rei.

"Ahir a la nit no vam jugar al nivell a què ho hem fet aquesta temporada. Volíem guanyar el partit i no ho vam aconseguir. Felicitats a la Roma per la seva remuntada", ha iniciat el seu missatge el porter alemany del Barça.

Després de les felicitacions ha arribat la petició de suport a l'afició blaugrana: "Estigueu tranquils, positius i centrats en el que ve ara. La temporada no s'ha acabat i ens queden dos objectius importants. Volem tornar a guanyar la Lliga i aixecar la nostra quarta Copa seguida. Força Barça!", ha conclòs Ter Stegen.

 

ARXIVAT A:
Ter Stegen
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut