Barça

Ter Stegen apunta a titular contra el Granada

El porter alemany ha parlat sobre els canvis que està introduint Quique Setién quan ha recollit el premi al "fair play", juntament amb Alèxia Putellas, que atorga l'Agrupació Barça Jugadors

Xavier LemusActualitzat
Marc-André ter Stegen compta els dies per tornar a defensar la porteria del Barça al Camp Nou. Aquesta setmana ja s'ha incorporat al treball de grup, i espera lluitar aquest diumenge sobre la gespa per guanyar el Granada.

Ter Stegen i Alexia Putellas han rebut, aquest migdia, el premi als blaugranes amb més joc net de la temporada passada. Un guardó que atorga l'Agrupació Barça jugadors. El porter i la migcampista han recollit els premis en un acte celebrat a l'Auditori 1899 del Camp Nou, en què també hi era el president Josep Maria Bartomeu.

Marc-André ter Stegen, recollint juntament amb Alexia Putellas el premi als jugadors blaugranes amb més "fair play"

 

L'últim partit de Ter Stegen va ser contra l'Alabès, que va acabar en golejada blaugrana. Sense ell sota els pals, l'equip no ha guanyat cap dels dos partits oficials disputats, empat al derbi de Cornellà i derrota contra l'Atlètic de Madrid a la Supercopa. Unes ensopegades que van precipitar el cessament de Valverde i la incorporació del nou entrenador: Quique Setién.

"Ara tenim un mister nou, que està intentant canviar coses. Cadascú té la seva idea de veure el futbol. Nosaltres estem escoltant i estem intentant fer el que ens demana. Esperem que tingui èxit"

 

El jugador alemany s'ha mostrat agraït de la feina feta per Valverde durant aquests dos anys i mig a la banqueta blaugrana. Una etapa amb Valverde en la qual Ter Stegen ha estat una peça imprescindible, clau en els títols i assegurança de vida a la porteria.
ARXIVAT A:
Ter Stegen
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut