Ter Stegen jugant amb la seva selecció contra Anglaterra.
Ter Stegen jugant amb la seva selecció contra Anglaterra. (Foto:REUTERS)
Barça

Ter Stegen: "Això avui no toca"

El porter del Barça defuig parlar d'una possible rebaixa salarial i explica els motius del seu bon inici de temporada

Actualitzat

Marc-André ter Stegen va ser titular en el partit de la Lliga de les Nacions entre Anglaterra i Alemanya (3-3) i va ser dels destacats, tot i els 3 gols encaixats. El porter alemany del Barça va fer fins a 5 aturades, alguna d'elles de molt mèrit, davant la selecció amfitriona.  

En una breu entrevista al programa "El larguero", de la cadena Ser, el porter blaugrana es va mostrar satisfet pel seu inici de temporada i va explicar a què es devia:

"L'estiu m'ha vingut molt bé. He pogut relaxar-me i alliberar-me una mica de tot el que hi havia, sobretot mentalment, perquè no vaig fer gairebé res mentre estava de vacances, i a vegades és necessari per carregar piles. Això m'ha permès començar bé, crec que ara estic en bones condicions. El Barça també ha començat bé i només espero que ningú més es lesioni. Em sap molt greu per l'Araujo i tots els meus companys que s'han lesionat"

Ter Stegen ha defugit parlar de si el Barça li ha demanat una revisió contractual a la baixa per poder alleugerir la massa salarial:

"Si m'han demanat una rebaixa salarial,? No crec que sigui el moment de parlar d'això. Necessitarem a tothom en bones condicions per poder afrontar el que queda fins al Mundial".

 

 

El porter alemany sí que ha volgut afrontar temes més esportius, com la presència de Robert Lewandowski a l'equip, que fins i tot per a ell ha suposat un canvi:

"Quan tens un punta de referència canvia també per a mi i pel model de joc de l'equip. Està fent molt bona feina, és el que esperem d'ell, i ha començat fins i tot millor del que tots esperaven".

 

 

Anar al contingut