Futbol

Tensió entre Sergio Ramos i Reguilón a l'entrenament del Reial Madrid

Sergio Ramos i Sergio Reguilón han protagonitzat una escena tensa a l'entrenament del Reial Madrid quan el capità blanc ha etzibat dues pilotades al seu company d'equip després d'una topada

Actualitzat

El Reial Madrid no travessa un bon moment i la tensió de l'ambient s'ha traslladat aquest dilluns al matí a l'entrenament de l'equip blanc. Durant un dels exercicis inicials de la sessió, el jove Sergio Reguilón ha topat amb Sergio Ramos, que s'ha mostrat molest per l'acció i ha reaccionat etzibant-li una pilotada. Al cap d'uns instants, i amb l'exercici ja finalitzat, el capità blanc ha llançat una segona pilotada a Reguilón.

La imatge, captada per les càmeres de televisió, ha incrementat l'ambient advers que viu el madridisme. Un cop acabat l'entrenament, els dos jugadors han intentat rebaixar la tensió que s'havia viscut a través de les xarxes socials. Ramos, conscient de la transcendència de les imatges, ha reconegut la seva mala reacció i Reguilón ha acceptat les disculpes: "Sempre amb el meu equip i amb el meu capità".

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut