Teemu Suninen, el més ràpid sobre els trams nevats de Suècia (@OfficialWRC)
Ral·lis

Teemu Suninen aprofita la retirada d'Ogier i és el nou líder del Ral·li de Suècia

El pilot finlandès s'ha situat al capdavant de la classificació amb dos segons d'avantatge sobre l'estonià Ott Tanak i 17.8 respecte al noruec Andreas Mikkelsen després de la retirada de Sébastien Ogier per una sortida de pista

Actualitzat

El finlandès Teemu Suninen (Ford Fiesta) és el nou líder del Ral·li de Suècia, segona prova del Mundial, després de la primera etapa, en la qual el francès Sébastien Ogier (Citroën C3), campió dels sis últims anys, ha hagut d'abandonar per un accident.

Ogier, líder de la general del Mundial després de la seva victòria a la prova inaugural a Montecarlo, ha hagut de retirar-se en el sisè tram de la cursa -cinquè del dia- per una sortida de pista que l'ha deixat clavat en un mur de neu.

Suninen, de 25 anys, s'ha situat al capdavant de la classificació després d'arrabassar el comandament a l'estonià Ott Tanak (Toyota Yaris) per només dos segons d'avantatge, mentre que el noruec Andreas Mikkelsen (Hyundai i20) és tercer, a 17.8 segons del liderat.

Aquest dissabte es disputarà la segona etapa, amb vuit trams cronometrats, que poden tornar a provocar canvis a la classificació general.

Anar al contingut