Futbol

Tebas traslladarà la celebració de Piqué al Comitè de Competició perquè decideixi si és sancionable

El president de la Lliga de Futbol Professional ha criticat el gest del central blaugrana per celebrar el seu gol en el derbi disputat a Cornellà-el Prat

Actualitzat

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha confirmat que la LFP traslladarà al Comitè de Competició la celebració del gol de Gerard Piqué a l'últim derbi contra l'Espanyol al RCDE Stadium.   

"Si el gest és sancionable, ho decidirà el Comitè de Competició, però és un tema que per la nostra part ho traslladarem a Competició i que decideixi si és sancionable o no. El reglament deixa possibilitats que certes formes de celebrar gols es puguin considerar una provocació".

Tebas ha criticat la celebració del jugador blaugrana, que va fer callar l'afició de l'Espanyol posant-se el dit índex a la boca.   

"Cal destacar que el consell d'administració de l'Espanyol va treballar bé i fins a aquest moment, el gol de Piqué, no hi va haver cap insult dirigit a la família de Piqué, que és una qüestió que a la lliga ens tenia molt preocupats. El gest de provocació fa que la gent reaccioni i digui uns insults que són intolerables".

En aquest sentit, Tebas ha puntualitzat que Piqué "hauria d'evitar certs gestos" ja que, segons ell, "hi ha maneres de celebrar gols que potser cal tractar-los d'una altra manera".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut