Javier Tebas, en una roda de premsa (EFE)
Javier Tebas, en una roda de premsa (EFE)
Futbol

Tebas: "Si la Superlliga tira endavant, la Lliga està morta"

El president de la Lliga ha comparegut per denunciar els perjudicis si la Superlliga tira endavant i ha assegurat que només la volen els clubs rics perquè puguin dirigir el futbol

Redacció Esport3Actualitzat

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha comparegut per denunciar els perjudicis si la Superlliga tira endavant. Evidentment, ha defensat la seva competició i ha exposat tots els arguments que consideren que la Superlliga perjudica la Lliga a nivell de competició, econòmic o audiovisual, entre d'altres. Ha afegit que els líders de la Superlliga amaguen el model, tot i que el saben.

"La Lliga estarà morta perquè als grans clubs els serà igual disputar la Lliga nacional. Cau el valor audiovisual i comercial, i això ho saben els del Madrid, Barça i Juventus i per això no expliquen el model", ha indicat Tebas

"El model Superlliga pot destruir la Lliga espanyola i la passió dels aficionats", ha afegit el president de la patronal.

Barça i Madrid no viatgen a Dubai

Barça i Reial Madrid han anunciat que no aniran dimecres de la setmana que ve a Dubai, però Tebas ha dit que no el preocupa. "Si la imatge és cedir al que volen ells, no ho farem", ha assegurat Tebas. I ha afegit: "Quaranta clubs viatgen a Dubai, i si no hi ha Barça ni Madrid, no em preocupa, perquè és demagògia pura i dura."

Sobre si seran sancionats els clubs que hi participin, Tebas ha dit que ja es veurà.

Per acabar, ha assegurat que la Superlliga és una excusa, més que un format de competició. En definitiva, Tebas ha dit que és un concepte ideològic que va néixer al 2000 inspirat per Florentino Pérez, que busca que els clubs rics manin en el futbol.

Anar al contingut