Futbol

Tebas: "Si Cristiano Ronaldo es toca els testicles, ha de ser objecte de sanció"

El president de l'LFP ha assegurat, després de l'assemblea general extraordinària que s'ha fet al Power8 Stadium, que qualsevol jugador que es toqui els genitals durant un partit ha de ser sancionat.

Actualitzat

El president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, ha afirmat, després de l'assemblea general extraordinària celebrada al Power8 Stadium, que "si Ronaldo es toca els genitals, o un jugador de la Lliga Adelante, ha de ser objecte de sanció". "No podem permetre que es facin aquests gestos, s'han d'eliminar del futbol", ha dit Tebas, que ha afegit que, no obstant això, "desconeix el codi disciplinari de la RFEF".

El futbolista del Reial Madrid Cristiano Ronaldo es va tocar els testicles durant el partit contra el Barça el cap de setmana passat al Camp Nou, mentre es dirigia a l'àrbitre del partit, Antonio Mateu Lahoz, i li deia: "Mateu, t'agrada, eh?".

D'altra banda, el màxim dirigent de l'LFP ha tornat a opinar sobre els possibles xiulets a l'himne d'Espanya a la final de la Copa del Rei: "Si cridar 'puta Catalunya, puta Euskadi' o 'bascos i catalans, fills de puta' ho estem denunciant perquè pot incitar a la violència i a l'enfrontament, doncs xiular l'himne està al mateix nivell."

Respecte als càntics sancionables en els estadis, Javier Tebas ha mantingut que la intenció de l'LFP no és augmentar les denúncies contra els clubs, sinó treballar per expulsar dels estadis "els aficionats que fan actes intolerants". "No hi ha hagut denúncies en dues setmanes, anem pel bon camí", ha postil·lat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut