Javier Tebas continua tenint el Barça enfilat a l'objectiu
Barça

Tebas: "Quan el Barça rep la trucada de Florentino, es posa a formar"

El president de LaLiga critica l'absència del club blaugrana en la trobada de presidents dels clubs a Dubai

Actualitzat

Javier Tebas continua la seva croada contra el Barça i el Reial Madrid, els dos grans transatlàntics de la Lliga que presideix. Tebas, en aquesta ocasió ha llançat un dard contra el Barça allà on més mal fa: donant a entendre que el club blaugrana està actualment supeditat a les instruccions del president del Reial Madrid, Florentino Pérez. Ho ha fet parlant de l'absència del Barça a la pròxima trobada de presidents de la Lliga a Dubai:   

"Quan el Barça rep la trucada de qui tots sabem, de Florentino, es posa a formar. No sabem a dia d'avui si el Barça entrarà per videoconferència. Estan avisats des del 6 de setembre (...) El Barça estava apuntat amb el seu tresorer i el seu director de futbol fa tres dies. Van rebre la trucada de qui tots sabem, de Florentino, i a formar; estan formant des de fa tres dies (...). El Reial Madrid hi serà per videoconferència. Qui vol ser-hi hi pot ser per videoconferència".       

Tebas continua frontalment oposat tant amb Barça com amb Reial Madrid per la idea dels dos clubs de crear una Superlliga.  

Anar al contingut