Futbol

Tebas posa la condició perquè el Barça fitxi a l'hivern

El president de LaLiga no ha refusat cap pregunta en una entrevista amb Movistar, tocant en profunditat temes d'actualitat

Redacció Esport3Actualitzat

Javier Tebas no s'ha caracteritzat mai per la prudència a l'hora de fer declaracions. En una entrevista a Movistar, el president de la Lliga ha aprofitat l'ocasió per disparar la dosi habitual de pessimisme cap a l'economia del Barça:

"Han millorat força. Han fet un esforç en la seva massa salarial, però crec que encara els queda fer un esforç de cara a la temporada que ve, però han aconseguit portar jugadors. Si fan sortides d'algun jugador, podran portar fitxatges al gener. A la norma 1/1 encara no hi són."

Tebas també ha dit que Mbappé té molts números de jugar a la Lliga espanyola la temporada que ve i ha assenyalat el percentatge de probabilitat que té el francès d'anar al Madrid el 2024:

"L'any que ve Mbappé estarà a LaLiga en més d'un 70-80%."

Tebas també ha volgut dir-hi la seva sobre Luis Rubiales, amb qui sempre ha mantingut grans diferències:

"Pensava que algun dia el rubialisme o Rubiales s'acabarien per alguna de les seves ficades de pota. Alguna cosa havia de passar. Al sistema de la Federació és molt complicat canviar presidents, havia de ser amb alguna cosa així."

"Tocar-se els genitals davant de la reina i de tots malmet moltíssim la imatge d'Espanya, i s'ha comentat molt a fora."

A més, Tebas creu que encara hi ha molt per fer al si de la Federació:

"Encara queden moltes decisions a prendre, molta caspa rubialista. Aquesta casa dels horrors --s'ha de definir així--, si no s'acaba netejant, serà un error."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut