Javier Tebas en una imatge recent (EFE)
Futbol

Tebas: "Laporta té altres problemes de què preocupar-se, com la gestió econòmica del club"

Després del fracàs de la Superlliga europea, el president de la Lliga critica els clubs dissidents i assegura que el problema no és la manca d'ingressos, sinó el control de les despeses dels clubs

Redacció Esport3Actualitzat

Javier Tebas ha carregat contra la idea de la creació de la Superlliga i també contra els clubs dissidents. El president de LaLiga ha donat per mort el projecte enarborat per Florentino Pérez. I, a més, troba incongruent que es parli ara de negociacions:    

"S'ha acabat l'amenaça de la Superlliga per una bona temporada. La Superlliga, tal com s'ha concebut, ja ha mort. Trucar a la porta d'una negociació, ara mateix, em sembla un acte cínic".

Tebas s'ha preguntat si els clubs que van plantejar escindir-se de les competicions organitzades per la UEFA se sotmetran ara a les normes de l'organisme europeu.

"Caldrà veure si el Barça i el Madrid volen competir a la Champions de l'any que ve, en les condicions de la UEFA. No correm en el tema de les sancions; aquests clubs ja han estat sancionats amb el menyspreu dels aficionats i del futbol europeu."

El paper que ha jugat Joan Laporta, nou president del Barça, ha merescut una atenció especial per part de Tebas: 


"A Laporta ja li vaig dir que els números que li havien passat eren erronis. Laporta deia una cosa en campanya electoral i ara és el gran defensor de la Superlliga. Té altres problemes de què preocupar-se, com la gestió econòmica del club". 

Tebas, finalment, ha recordat que el projecte de la nova competició hauria acabat amb la Lliga espanyola: 

 "Aquesta model de Superlliga suposaria la mort de la Lliga espanyola. Tindríem 1.000 milions d'euros menys".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut