Esports

Javier Tebas no es rendeix i insisteix que el Girona-Barça es jugarà a Miami

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha tornat a repetir que el Girona-Barça es jugarà a Miami, als Estats Units, tot i l'oposició de la Federació Espanyola

Actualitzat

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha participat com a convidat en la gala dels Premis Marca que s'ha fet a Barcelona i abans ha fet una conferència al Col·legi d'Economistes sobre futbol, televisió i negoci. Entre un acte i l'altre ha aprofitat per repassar algunes qüestions d'actualitat, com ara el partit que el Barça i el Girona haurien de jugar a Miami el mes de gener.

Tebas continua convençut que el partit es disputarà i ha insistit que algun partit de la lliga espanyola es jugarà fora de l'estat espanyol, concretament als Estats Units, aquesta temporada o la que ve i que exploraran totes les vies legals possibles per aconseguir-ho.

"Tenim dret, ho demanarem i crec que tindrem el partit. Nosaltres farem una reclamació i esperem que es resolgui. No m'aposto res més perquè es pren en el mal sentit. El nostre objectiu és que a partir del 26 de gener de l'any que ve es juguin partits de la lliga espanyola als Estats Units amb plena seguretat també. Crec que tenim drets, tenim raons per anar allà i per tant quan tens dret vas fins al final o et quedes a casa? Doncs jo vaig fins al final".

Tebas ha tornat a mostrar-se favorable a la creació d'un premi amb el nom de Leo Messi, quan el futbolista argentí es retiri, per tot el que suposa per al futbol espanyol i mundial.

"És una idea bona i quan Messi deixi de jugar la lliga ha de fer un premi amb el seu nom. És el millor jugador de la història, n'hi ha hagut de molt bons i si acaba la seva vida professional a Espanya, crec que mai més el futbol espanyol haurà tingut una figura tants anys seguits jugant la nostra competició".

Per últim, Tebas ha deixat palesa un cop més la mala relació amb els dirigents de la Federació Espanyola de Futbol, i sobretot amb el seu president, Luis Rubiales.

"No estic còmode amb qui les dirigeix. Estem còmodes amb els àrbitres que són a la Federació? Sí. Estem còmodes que la disciplina estigui en l'àmbit de la Federació? Sí. Una altra cosa és que considerem des de la lliga que portem uns anys amb gent que no està capacitada, ni abans Villar ni ara amb el president Rubiales tampoc, dirigir el que és la Federació Espanyola de Futbol. Llavors s'ha de diferenciar perquè jo soc el primer federativista d'aquest país, però estem tenint la mala sort que no es dirigeixi bé.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut