Javier Tebas, president de LaLiga
Javier Tebas, president de LaLiga, no accepta les queixes pels horaris dels partits
Futbol

Tebas: "Hi deu haver un microclima especial, a Cornellà"

El president de la Lliga de Futbol Professional talla amb ironia les queixes sobre els horaris dels partits de LaLiga

Redacció Esport3Actualitzat

El RCD Espanyol s'ha mostrat contrariat i ha fet arribar la seva queixa a LaLiga pel fet que els blanc-i-blaus hauran de jugar, contra l'Eibar a l'RCDE Stadium, aquest diumenge, a les 14.00. Un horari que, en temporada d'estiu, pot perjudicar la salut de tots els futbolistes, ja que es preveu que, a aquella hora, es pugui registrar una temperatura de 28 graus a causa de l'onada de calor que hi ha aquests dies a Barcelona.

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, ha fet servir la ironia per comentar la queixa de l'Espanyol, després de participar a "Los Desayunos Deportivos de Europa Press".

Hi deu haver, allà, un microclima especial, nosaltres ens basem en les temperatures de l'AEMET (Agència Estatal de Meteorologia). Encara falten molts dies, però no se amb quin termòmetres es basa l'Espanyol per dir això.

Tebas també ha dit que els equips que es queixen dels horaris "es queixen per moda" perquè, segons ell, la realitat és que tots els equips descansen el mateix temps. I es permet fer un toc d'atenció als entrenadors.

Tot va unificat i tots els equips s'equiparen a les mateixes hores. Després alguns tècnics es queixen i jo els hi diria que se centrin en la seva feina. L'equip que més anava a descansar era el Betis i mira...

I Javier Tebas també ha parlat del duel per la Lliga entre el Reial Madrid i el Barça.

El Barça tenia més descans i sembla que és el que més li costa. Després arriba un menys descansat i va i guanya. Hi ha molta gent que posa excuses per por a un fracàs esportiu, alguns dels que es queixen ingressarien una tercera part del seu salari si juguéssim tots a la mateixa hora.

El màxim responsable de LaLiga ha acabat dient que això dels horaris dels partits d'aquest final de temporada ja passava en els Mundials, on les semifinals es jugaven en dies diferents i ningú es queixava.

Anar al contingut