El president de LaLiga, Javier Tebas, en una imatge d'arxiu
FUTBOL

Tebas: "El Madrid té en caixa diners per fitxar Mbappé i Haaland junts"

El president de LaLiga ha tornat a carregar amb duresa contra Florentino Pérez pel projecte de la Superlliga i ha assegurat que hi ha molts clubs que estan en una situació econòmica pitjor que la del Barça

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha assegurat durant la seva participació a la Setmana de la Integritat de l'Esport que el Reial Madrid té suficient capacitat financera per poder afrontar els fitxatges de Kylian Mbappé i Erling Haaland a la vegada.

"El Madrid té en caixa diners per fitxar Mbappé i Haaland junts. No ha perdut diners".

Tebas ha tornat a carregar amb duresa contra Florentino Pérez pel projecte de la Superlliga europea.

"És molt complicat que aquest model, que defensen tres clubs nàufrags, continuï. Florentino Pérez no perd mai, no reconeix cap fracàs. Seguirà lluitant."

Per últim, el president del campionat espanyol ha tret ferro a la delicada situació econòmica del Barça i considera que hi ha molts clubs en una situació pitjor.

"L'important no és el deute que té, sinó la capacitat que té de devolució. Ingressa mil milions d'euros. Té una ràtio d'un a un. Millor que el 70% dels equips d'Europa, millor que el PSG, que equips de la Premier ... El Barcelona no està malament. Hi ha molts clubs que estan pitjor. Es parla d'ells pel control econòmic "

Anar al contingut