Futbol

Tebas dona per fet que el Reus no tornarà a competir aquest any a Segona Divisió

El president de la Lliga diu que tot i que el TAD decidís a favor del Reus, el club no té prou jugadors i té prohibit fitxar-ne de nous

Sebas GuimActualitzat

Javier Tebas ha assegurat que encara que el TAD doni la raó a l'equip català, el Reus no tindria prou jugadors per competir, ja que només li queden tres futbolistes i té prohibit fer cap altre fitxatge pels impagaments de l'època de Joan Oliver.

Des que dilluns passat el Reus va ser exclòs de la Lliga pel jutge de disciplina social, Javier Tebas no s'havia manifestat. Aquest dimecres ho ha fet. El president de la patronal té molt clar que el club roig-i-negre no tornarà a jugar aquesta temporada.

"Aquesta decisió és ferma en via administrativa-esportiva. El Reus ja no pertany a la Lliga de Futbol Professional, per tant no jugarà més partits. Si els recursos que vol posar, toca al TAD, no decideixen suspendre cautelarment la sanció. I veurem, perquè aquí cal veure també la part dels jugadors. Per mi, els jugadors del Reus estaven segrestats, al Reus. S'ha faltat a la dignitat. I la Lliga no podia consentir això. Una de les sancions que ha tingut quan li van marxar 6 jugadors és la prohibició de substituir aquests jugadors. No té cap possibilitat. Si el TAD estima la cautelar haurà de tornar a la competició i veurem com ha de tornar. Però hi ha un tema i és que no poden incorporar jugadors, tot i que es posin al dia econòmicament."

Més enllà del que diguin el TAD o el Consell Superior d'Esports, Javier Tebas ha volgut enviar un missatge als 21 equips que formen la Segona Divisió. Un missatge en què s'ha referit als nous propietaris del Reus:

"Cal protegir els que compleixen, no els que incompleixen. Per molt que vingui algú i Duga, que té molts diners per posar. Que, per cert, no ha posat ni un euro quan l'ha pogut posar, almenys per pagar els jugadors, que no ho ha fet, perquè si no estaríem donant possibilitats que vingui qualsevol malvat, no pagui els jugadors i quan arribi el moment digui: "Escolta, que ara porto el Pepito, que pagarà" ... És que no es pot. Cal respectar els 21 clubs restants".

Tebas ha anunciat, també, que l'equip jurídic de la Lliga té previst demandar Joan Oliver i el seu equip per tots els danys que han causat.

ARXIVAT A:
Reus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut