Barça

Tebas confirma que LaLiga es personarà com a acusació particular en el cas Negreira: "La UEFA ha d'intervenir"

Pel president de la patronal del futbol, "el monstre" del cas Negreira "es va fent més gran"

Redacció Esport3Actualitzat

Javier Tebas ha confirmat aquest dimecres que LaLiga es personarà com a acusació particular en el cas Negreira, que investiga els pagaments del Barça a l'exàrbitre i vicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres. "El monstre es va fent més gran", ha assegurat el president de la patronal del futbol.

Tal com havia advertit, LaLiga se sumarà a la causa després que dimarts la Fiscalia denunciés el FC Barcelona per corrupció continuada als negocis, que inclou frau en l'àmbit esportiu. Tebas, a més, convida el seu homòleg de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, a fer el mateix, a banda d'apel·lar al màxim organisme continental: "La UEFA ha d'intervenir".

"El meu consell és menys victimisme i més claredat sobre la cosa que va passar, i si és una activitat bruta i tal, haurà d'atendre les conseqüències", ha conclòs Tebas durant l'acte que ha protagonitzat amb la jugadora de bàdminton Carolina Marín.

La Fiscalia també denuncia Grau i Soler

La Fiscalia ha sol·licitat la compareixença de Joan Laporta perquè l'actual president del FC Barcelona declari com a testimoni del cas Negreira, que investiga el pagament de diners quan aquest va ser vicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres. Així mateix, la Fiscalia també demana que compareguin davant del jutge els exmandataris Joan Gaspart i Sandro Rosell, segons ha avançat El País.

La Fiscalia té previst incloure el Futbol Club Barcelona com a persona jurídica entre els denunciats per un cas de corrupció continuada en l'esport. A banda de l'exàrbitre, la denúncia també es dirigeix cap a l'expresident del Barça Josep Maria Bartomeu, i, com s'ha sabut aquest dimecres, també cap a l'antic CEO del club Òscar Grau i l'exdirectiu tant del club blaugrana com del CSD, Albert Soler.

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut