Javier Tebas i Florentino Pérez en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Javier Tebas i Florentino Pérez en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Futbol

Tebas: "A Florentino mai se li guanya un pols. Sembla mentida que no ho sapigueu"

El president de la Lliga dispara amb bala contra el màxim dirigent del Reial Madrid per l'intent de creació de la Superlliga europea. Tebas també acusa Gianni Infantino, president de la FIFA, d'haver treballat a l'ombra del projecte exclusiu liderat pels blancs

Redacció Esport3Actualitzat

Han estat unes setmanes molt intenses per a Javier Tebas, que ha hagut de treballar durament i en col·laboració amb la UEFA, per apagar l'incendi de la Superlliga europea. Aquest dimecres, en una conferència en què feia balanç de la feina realitzada per la patronal durant aquest últim any, ha acabat atacant el president del Reial Madrid:

"El que més em va molestar de Florentino és que digués que ho feia per salvar el futbol. Si veritablement ho hagués fet per aquest motiu no ho hauria mantingut en secret fins a l'últim moment."

Els clubs de la Premier van ser els primers que van saltar d'un projecte que, ara mateix, és paper mullat. Però Tebas no canta victòria.

"A Florentino mai se li guanya un pols. Sembla mentida que no ho sapigueu..."

La Federació Italiana de Futbol ha amenaçat la Juventus de deixar-la fora del "calcio" si no abandona la Superlliga. A Espanya, l'RFEF encara no s'ha manifestat sobre possibles sancions i Javier Tebas reconeix que ell no ho pot fer.

"La Lliga no té capacitat per sancionar els clubs. Però hem de crear mecanismes de control perquè no es torni a repetir."

El Barça sempre va tenir un paper d'actor secundari en la creació de la competició exclusiva, però Tebas també té retrets per a Joan Laporta.

Amb el campionat de Lliga a tres jornades del final, la polèmica pels últims arbitratges ha posat nerviós el madridisme. El VAR ha generat molta controvèrsia, però Tebas ha sortit en defensa dels àrbitres.

"Entenc el neguit que pugui tenir el Madrid pel penal assenyalat sobre Casemiro, però no hi ha una mà negra."

D'aquí dues setmanes s'acabarà un torneig de la regularitat que, per primera vegada en la història, s'haurà disputat de forma completa sense aficionats a les graderies.

ARXIVAT A:
Superlliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut