Jocs Mediterranis

Tarragona abaixa el teló dels Jocs Mediterranis amb una festiva cerimònia de clausura

Desfilada d'esportistes, parlaments de les autoritats, actuacions musicals i focs artificials han omplert d'emoció els últims compassos dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018

Actualitzat

Aquest diumenge a la nit ha caigut el teló dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 que s'han disputat durant els últims deu dies.

Amb una cerimònia d'allò més festiva amb diferents escenografies a la gespa del Nou Estadi, actuacions d'artistes de renom internacional com Álvaro Soler i les coreografies lluminoses i carregades de color de La Tribu Urbana o Brodas Bros, entre altres, s'ha posat el punt final als Jocs.

Abans de la festa hi ha hagut moments emotius com la desfilada dels esportistes que han competit o bé l'arriada de bandera dels Jocs i el lliurament per part de l'alcalde tarragoní, Josep Fèlix Ballesteros, al de la ciutat algeriana d'Orà, que és la ciutat que agafa el relleu com a organitzadora de la pròxima edició dels Jocs Mediterranis, d'aquí a tres anys.

El colofó final ha arribat en forma de focs artificials que han acabat d'il·luminar amb gran varietat de colors el cel de la nit de Tarragona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut