Ronaldinho, en un moment del joc
Ronaldinho, en un moment del joc
futbol

Tarda històrica a la Kings League: debut de Ronaldinho, Piqué amb un polític i audiència milionària

Tractament d'estrella per al "Gaucho", que ha arribat en una limusina rosa amb els seus companys

Redacció Esport3Actualitzat

El debut de Ronaldinho amb l'equip de l'streamer Ibai Llanos era el gran reclam de la tarda a la jornada de la Kings League. Passaven uns minuts de les nou del vespre quan el brasiler ha saltat al camp des de la banqueta i ha rebut l'honor de portar el braçalet de Porcinos FC. Durant el partit, poca participació i algun xut de falta d'un brasiler que semblava cohibit pel xou del seu voltant. En cap moment no ha pogut desempallegar-se del marcatge de l'experiquito Lopo.

Més enllà del futbol, tractament d'estrella per al "Gaucho", que ha arribat a la instal·lació de la Zona Franca en una limusina rosa mentre l'esperava un cor de samba. A la graderia, per cert, no hi ha faltat el seu fill, Joao Mendes, acabat de fitxar pel juvenil del Barça.

L'altra excentricitat de la tarda ha estat la presència del polític Xavier Trias a la "llotja" del pavelló al costat de Gerard Piqué. Tenint en compte la proximitat de les eleccions municipals, la visita del polític a l'exblaugrana, amb qui se l'ha vist descobrint les famoses cartes de la competició, pot haver estar pensat com un acte de precampanya en busca d'electors joves.

 

El debut del Gaúcho rebenta les xarxes

La veritable notícia de la tarda ha estat en les xifres d'audiència de l'esdeveniment. En moments de les més de 7 hores d'emissió s'han assolit els 2 milions d'usuaris connectats, acumulant els espectadors de les diferents plataformes per on s'emet la competició. A més a més, el Gaúcho ho va petar a Tik Tok Live, essent l'esdeveniment més vist d'aquesta xarxa social amb 500.000 espectadors, superant així la presentació del disc 'Motomami' de Rosalia.

 

 

ARXIVAT A:
Kings League
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut