Benzema en el moment de fallar el penal
Benzema va desaprofitar un penal (EFE)
Futbol

Tarda d'insomni per a Benzema: li entren a robar a casa, falla un penal i es lesiona

El davanter francès del Reial Madrid va enviar als núvols un xut des dels 11 metres. És el primer penal que falla, dels 16 que ha llançat amb la samarreta blanca

Fallar un penal i lesionar-se en un mateix partit fa venir ganes d'anar-se'n a casa i tancar-se durant uns quants dies. Això és el que devia pensar Karim Benzema després del Reial Madrid-Elx (2-2) d'aquest diumenge. Però quan va entrar a casa seva, a la localitat de San Sebastián de los Reyes, es va trobar amb una altra sorpresa: una banda de lladres havia aprofitat la seva absència per entrar-hi a robar. No se saben detalls del que es van endur, però sí que se sap que van accedir a la vivenda del davanter madridista pel jardí.

L'estat d'ànim del francès no era el millor. En el partit disputat al Bernabéu havia trencat una sèrie immacul·lada de 15 penals transformats com a futbolista del Reial Madrid i havia fallat un xut des dels onze metres. Si l'hagués marcat, possiblement l'equip d'Ancelotti hauria acabat guanyant el partit contra l'Elx o, com a mínim, no hauria patit tant per esgarrapar un trist punt.

Però dels tres infortunis que li van tocar viure a Benzema, la lesió als isquiotibials és la pitjor. Pocs minuts després de l'inici de la segona part, el golejador blanc es va endur la mà a la cuixa esquerra i va demanar el canvi. Quan se n'anava cap a la banqueta es va fer el silencia a l'estadi. El seu substitut, Luka Jovic, no va tenir cap incidència en el joc. El madridisme pateix davant de la possibilitat de perdre el seu millor home de cara als pròxims partits. Els blancs han d'afrontar l'eliminatòria de Copa contra l'Athletic Club (3 de febrer) i els partits de Lliga contra el Granada (6 de febrer) i el Vila-real (13 de febrer). Però el que més preocupa és la visita a París, el dia 15, per enfrontar-se al PSG en l'eliminatòria dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Aquest dimarts Karim Benzema se sotmetrà a diverses proves que determinaran la gravetat de la lesió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut