Tänak durant la penúltima etapa (REUTERS)
Motor

Tänak vola sobre la neu a la penúltima etapa del Ral·li de Suècia

El català Jan Solans, que debuta al Mundial júnior en aquest ral·li, ha anat millorant progressivament i, a l'espera de les tres especials de demà, diumenge, ocupa posició de podi i és tercer

Actualitzat

Poca estona li ha durat a Teemo Suninen el liderat del Ral·li de Suècia que va obtenir divendres gràcies a la seva magnífica actuació en les set proves disputades.

Aquest dissabte, Ott Tänak li ha tret el primer lloc a la primera prova i més tard ha tingut una sortida de pista a la segona, a causa de la qual ha perdut molt de temps i ha quedat retardat. Finalment ha bolcat i s'ha hagut de retirar.

Tanak, doncs, ha pogut rodar més tranquil i ha acabat la jornada amb gairebé un minut d'avantatge sobre l'ajustat grup de pilots que estan lluitant per la segona posició. De moment, amb Esapeka Lappi i Andreas Mikkelsen, empatats a la segona posició però amenaçats per Thierry Neuville, a menys de tres segons. El pilot belga, segon classificat al Mundial, té ganes d'aprofitar, com Tanak, el fet que el líder del campionat, Sébastien Ogier quedés ahir pràcticament fora dels punts per la seva sortida de pista.

Neuville, però, com molts altres pilots, ha estat a punt de tenir una sortida de pista a causa de l'adherència complicada de les proves especials.

Anar al contingut