Futbol

Tamudo diu que "jugar contra l'Espanyol és especial" i assegura que si marca no ho celebrarà

Diumenge al migdia, l'Espanyol rep un dels equips revelació de la temporada, que, a més, té a les seves files un jugador que estarà especialment motivat. Raúl Tamudo torna a Cornellà-el Prat amb moltes ganes de marcar. Tot i que ja ha deixat clar que serà respectuós amb els aficionats periquitos: no hi haurà celebracions. "L'Espanyol té molt bon equip i tard o d'hora tornarà a guanyar. Serà dur guanyar allà, però en cas de marcar un gol no ho celebraria. Sempre que hi vaig és especial i per tots els moments bons no ho celebraré", ha assegurat.

Actualitzat
Va abandonar l'Espanyol amb llàgrimes als ulls després de tretze temporades portant la samarreta blanc-i-blava. La sortida, com totes, va ser dolorosa. Pel moment i per les formes. Però Raúl Tamudo fa temps que va girar full.

"Una vegada va passar el que va passar amb la meva sortida, un ha de mirar endavant, no queda res. Els moments dolents un els oblida, i personalment estic agraït a l'Espanyol, que em va donar la possibilitat de ser jugador professional, d'estar a Primera. No hi vaig amb rancor i intentaré fer-ho bé i res més", ha dit.

En aquesta recerca, va anar a parar al Rayo Vallecano. Als 34 anys, quan els escèptics es resistien a apostar per ell, el davanter de Santa Coloma suma sis gols en la Lliga. Diumenge apunta a titular contra els de Pochettino.

Màxima prudència dels rayistes, que són el tercer millor equip de la segona volta.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut