Anna Cruz persegueix una Raventós en plena forma (@agustipenya)
Bàsquet

Tampoc el Barça CBS se'n surt amb un dolç Cadí (75-55)

Quarta victòria consecutiva d'un Sedis que ha passat per sobre el Barça CBS en la segona part. Ariadna Pujol ha tornat a la Seu d'Urgell

Redacció Esport3Actualitzat
  • Ariadna Pujol i Jelena Vucetic: Pujol, capitana del Cadí fins fa poques setmanes i relleu d'Itzíar Llobet, embarassada, ha tornat a la Seu. Jelena Vucetic, que no es va adaptar al Barça, ha anotat dos triples com a blanc-i-blava.
  • Primera meitat igualada: el Barça Santfeliuenc, que no és el de la primera volta, però que aquesta setmana s'ha assegurat la permanència, ha aguantat el ritme del Sedis, que venia de tres victòries consecutives. I ha trobat bones vies d'anotació pel 37 a 41 al descans.
  • Represa totalment diferent: el Cadí La Seu ha sabut llegir molt bé la defensa zonal de l'equip d'Isaac Fernández i la seva defensa ha deixat el Barça amb només 14 punts en la segona part. 22 pèrdues blaugranes.
  • Un Cadí embalat: tot i la baixa de Laura Peña, l'equip de Jordi Acero està en estat de gràcia. Les 10 jugadores han anotat, destacant Raventós amb 16 punts i Tunstull amb 15. Ja són sisenes i guanyen el basket-average al Barça.
Anar al contingut