Fabio Quartararo ha dominat també la primera jornada a Brno (Reuters)
Motor

Fabio Quartararo domina la primera jornada d'entrenaments del GP de la República Txeca

El líder del Mundial agafa la iniciativa en la segona sessió, al davant de Morbidelli i Oliveira

Actualitzat

Discret a la primera sessió, Fabio Quartararo (Yamaha) ha estat el més ràpid a la represa i ha aconseguit el millor temps de la combinada. El pilot de Niça, actual líder del Mundial, vol aprofitar el seu estat de gràcia per posar el màxim de distància possible entre ell i els seus perseguidors, ja sigui Maverick Viñales, que ha entrat segon darrere d'ell a les dues curses disputades fins ara, ja sigui Marc Márquez, quan el vigent campió del món pugui tornar.

Les Yamaha han millorat prestacions a la segona sessió. Darrere la de Quartararo, ha marcat temps la de Franco Morbidelli. I en el cinquè lloc, la de Maverick Viñales. El de Roses ha estat el pilot català més ràpid en una jornada més aviat discreta, salvant el setè lloc d'Aleix Espargaró i el vuitè del seu germà Pol. Resultats preocupants per a Honda, sense el seu principal referent. Takaaki Nakagami, que havia estat el més ràpid en la primera sessió, marca el novè millor temps de la combinada; Àlex Márquez, que encara li està agafant el pols a la categoria, ocupa una discreta setzena posició, just al davant de Cal Crutchlow.      

 

 

Bastianini no pot amb Lowes

El britànic Sam Lowes ha marcat el millor temps de la primera jornada d'entrenaments lliures a la categoria de Moto2. L'italià Enea Bastianini ha acabat en segona posició, mentre que el líder de la classificació ha estat setè. Tetsuta Nagashima ha caigut a menys de 10 minuts per al final i no ha pogut tornar a sortir a pista. Jorge Navarro ha quedat vuitè i Jorge Martín, afectat per una caiguda, divuitè.

 

 

Gabri Rodrigo, el més ràpid a Moto3

A Moto3, en la combinada de les dues sessions, millor temps per a l'argentí establert a Catalunya Gabri Rodrigo, mentre que Albert Arenas, líder de la categoria, ha registrat el vuitè millor temps. El seu principal perseguidor, Tatsuki Suzuki, ha caigut en la primera sessió i només ha pogut fer el 16è millor crono de la jornada. Jeremy Alcoba, l'altre català de la categoria, ha fet un discret 17è millor temps.

 

Anar al contingut