Taco Van der Hoorn celebra la victòria a la tercera etapa del Giro (@giroditalia)
Ciclisme

Taco Van der Hoorn, sorprenent guanyador de la tercera etapa del Giro

El ciclista neerlandès de l'equip Intermarché ha estat l'últim supervivent de l'escapada del dia i ha creuat victoriós la línia d'arribada després de 180 quilòmetres en fuga. Filippo Ganna manté la "maglia" rosa de líder

Taco Van der Hoorn ha estat el sorprenent guanyador de la tercera etapa del Giro d'Itàlia, de 190 quilòmetres de recorregut entre les localitats de Biella i Canale. El ciclista neerlandès de l'equip Intermarché ha estat l'últim supervivent de l'escapada del dia i ha creuat victoriós la línia d'arribada després de 180 quilòmetres en fuga.

Van der Hoorn, de 27 anys, ha resistit l'envestida final del gran grup i s'ha acabat imposant de forma heroica amb només quatre segons d'avantatge respecte a Davide Cimolai i Peter Sagan, que han encapçalat el grup dels favorits.

A la classificació general no hi ha hagut canvis i Filippo Ganna manté la "maglia" rosa de líder amb 16 segons d'avantatge sobre el noruec Tobias Foss i 20 respecte al belga Remco Evenepoel.

Aquest dimarts es disputarà la quarta etapa de la ronda italiana, de 187 quilòmetres amb sortida a Piacenza i arribada a Sestola.