Actualitat blaugrana

Sylvinho surt en defensa de Ronaldinho i considera normal les gires que fa l'equip

Sylvinho ha sortit en defensa del seu compatriota Ronaldinho, que ha assegurat que és "el mateix" dels últims anys, "tant al vestidor com fora del camp", i ha destacat la seva integració al club i a la ciutat. "El veig content i feliç i estic convençut que el seu rendiment cada dia va a més", ha manifestat el lateral blaugrana, que ha puntualitzat, de tota manera, que és "gairebé impossible que un jugador estigui deu mesos al cent per cent".

Actualitzat

El jugador ha confirmat que té una proposta de renovació per un any sense necessitat que s'apliqui la clàusula de pròrroga automàtica si juga el seixanta per cent dels partits, i que això li havia donat "tranquil·litat".

En conseqüència, el jugador està molt més preocupat de defensar l'equip de les crítiques rebudes, fins al punt de negar cap influència de la pretemporada a Amèrica, malgrat les manifestacions recents del seu company Rafa Márquez. El brasiler considera natural les gires d'aquest tipus i ha recordat que sempre s'han dut a terme, des de la seva arribada al club, "i s'ha rendit com la gent esperava".

El pròxim compromís dels barcelonistes és el Sevilla i, segons el brasiler, no existeix ànim de revenja després del 0-3 de la Supercopa d'Europa, encara que ha precisat que, per guanyar, el conjunt blaugrana haurà de jugar "amb molta intensitat i possessió de pilota" per mantenir-se fidel al seu estil.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut