Eurolliga

Svetislav Pesic: "El Khimki pot guanyar qualsevol equip d'Europa"

L'entrenador del Barça de bàsquet ha destacat el joc dels russos i ha assegurat que té una de les millors plantilles de la competició

Actualitzat

Després de la derrota contra el CSKA al Palau, el Barça de bàsquet buscarà retrobar-se amb la victòria a Europa. L'equip blaugrana viatja cap a Moscou, on aquest divendres juga a la pista del Khimki, un rival que s'està mostrant molt sòlid a casa. De fet, hi han guanyat tots els equips que han jugat fins ara aquesta temporada.

Els blaugranes, que són segons a la classificació -amb un balanç de 8 triomfs i 3 derrotes-, disposen de tots els efectius per afrontar el partit contra els russos. L'entrenador del Barça de bàsquet, Svetislav Pesic, ha destacat el joc del Khimki i ha assegurat que té una de les millors plantilles de la competició, amb jugadors amb molta experiència capaços de guanyar qualsevol rival.

"Serà un partit molt complicat. Ells tenen moltes ganes i si estan al complet poden guanyar qualsevol equip d'Europa. Tenen jugadors de gran experiència i, en aquest moment, compten amb tota la seva plantilla al complet després de tenir diversos lesionats que els van impedir tenir continuïtat."

Les novetats a la convocatòria blaugrana són Leandro Bolmaro, que torna a Europa, i Àlex Abrines, baixa a l'últim partit de Lliga ACB contra l'Iberostar Tenerife.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut