Com es troba Michael Schumacher?
Michael Schumacher, en una imatge d'arxiu
Fórmula 1

Surt a la llum una entrevista inèdita amb Michael Schumacher abans de l'accident

La família del pilot alemany ha publicat, poc abans del seu 50è aniversari, una entrevista realitzada l'octubre del 2013 en què contestava algunes preguntes dels seus seguidors

Actualitzat

La família de Michael Schumacher ha publicat una entrevista fins ara inèdita que el pilot va realitzar l'octubre del 2013, poc abans de l'accident que el manté en un delicat estat de salut. En l'entrevista, el set vegades campió del món contesta una desena de preguntes dels aficionats.

El pilot, que complirà 50 anys el proper 3 de gener, reconeixia a l'entrevista que el Mundial de l'any 2000, el primer que va guanyar amb Ferrari, va ser el més espeical de la seva carrera. Respecte de la seva etapa com a pilot de Fórmula 1, també va assegurar que el pilot a qui més respectava sobre la pista era el finlandès Mika Hakkinen.

En l'entrevista, Schumacher també argumentava les claus del seu èxit: "Crec que és important tenir dubtes per no confiar-se massa, per mantenir-se escèptic i seguir buscant el progrés". Per últim, afirmava que "el talent és important, però no ho és tot, has de desenvolupar diferents capacitats".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut