LeBron, durant les finals del 2013 entre els Miami Heat i els San Antonio Spurs (Reuters)
Bàsquet

Subhasten per més de tres milions una samarreta històrica de LeBron James

La samarreta que l'estrella de l'NBA va lluir al setè i definitiu partit de les finals del 2013, subhastada per una xifra astronòmica

Redacció Esport3Actualitzat

Més de tres milions i mig de dòlars. Aquesta és la quantitat que s'ha pagat en una subhasta per la samarreta amb què LeBron James va guanyar el seu segon títol de l'NBA l'any 2013.

La casa Sotheby's havia estimat el preu en uns 5 milions de dòlars, però finalment s'ha venut aquest divendres per 3, que amb taxes i impostos s'enfilaran fins als 3,68 milions.

La samarreta de LeBron s'ha convertit en una de les més cares mai subhastades, tot i que s'ha quedat lluny del preu pagat per les samarretes de dues icones de la història de l'esport.

Per la samarreta que va portar Maradona durant el famós Argentina-Anglaterra en què va tenir lloc el gol amb "la mà de deu" al Mundial del 1986, es van pagar 9 milions de dòlars, mentre que per la que va dur Michael Jordan durant un partit de les finals de l'any 98 es van pagar més de 10 milions.

Unes finals de l'NBA amb un LeBron estel·lar

L'estrella dels Lakers, en aquell moment als Miami Heat, va portar la samarreta, de color blanc i amb el dorsal 6, en el setè i definitiu partit de les Finals de l'NBA que la franquícia de Florida va disputar contra els San Antonio Spurs de Tim Duncan, Tony Parker, Manu Ginóbili i Kawhi Leonard, entre d'altres.

Amb 37 punts i 12 rebots, el jugador d'Akron va tancar una de les seves millors temporades a l'NBA tombant els Spurs per 95-88 en l'últim partit de les finals de la Lliga, es va coronar com a MVP de les finals i va sumar el seu segon títol consecutiu.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut