Barça

Suárez, Rakitic i Umtiti, a la porta de sortida

Les bases del projecte de Koeman són la renovació de la plantilla, l'aposta pels joves i els fitxatges de Van de Beek i Lautaro Martínez

Xavi LemusActualitzat

Ronald Koeman ha tingut un primer dia intens com a entrenador del Barça. Aquest dijous al matí ja treballava als despatxos, amb els responsables esportius, amb la idea de renovar el vestidor, i voldria prescindir de pesos pesants com Luis Suárez, un dels companys més pròxims a Leo Messi.

Renovació de la plantilla

Un dels punts més delicats serà prescindir de jugadors titulars a les últimes temporades. En el club tenen clar, després de les primeres trobades amb el nou entrenador, que jugadors com Suárez, Rakitic o Umtiti tenen les portes obertes per poder continuar la seva carrera en un nou destí. En el cas d'altres pesos pesants, com Piqué, Alba o Busquets, Koeman espera reunir-se amb ells abans de prendre cap decisió.

Aposta pels joves

Les aparicions d'Ansu Fati i de Riqui Puig van ser una de les notes positives de la passada campanya. Ara, els fitxatges de Pedri i Trincao obren encara més les opcions a Ronald Koeman de comptar amb els joves en el seu projecte. Combinar experiència i joventut és un dels grans objectius.

Els fitxatges

Un cop el club pugui fer caixa amb vendes de jugadors, arribarà el moment dels fitxatges. Un dels primers noms que han sorgit és el del migcampista de l'Ajax Donny van de Beek, un jugador que Koeman coneix molt bé de la selecció holandesa. Però no serà l'únic: a nivell ofensiu, una de les apostes és l'argentí Lautaro Martínez, però, de moment, continuen aturades les negociacions amb l'Inter.

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut