Barça

Suárez i Sergi Roberto, a punt per al Barça–Sevilla

Chumi del Barça B entra a la convocatòria

Actualitzat

Per al partit d'aquest dissabte a les 20.45 contra el Sevilla al Camp Nou, el tècnic blaugrana ha convocat els següents jugadors: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal i Chumi (36).

Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Denis Suárez, Malcom, Samper i Aleñá i també Umtiti i Vermaelen, per lesió.

Les novetats de la convocatòria d'Ernesto Valverde són la tornada de Sergi Roberto i Luis Suárez que han rebut l'alta mèdica, i la convocatòria de Chumi del filial.
Sergi Roberto va tenir una elongació del recte anterior de la cama dreta al partit entre el Barça i l'Athletic Club a finals de setembre, i Luis Suárez estava seguint una pauta de treball específic de musculació i de prevenció a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per tal de resoldre les molèsties al genoll dret.

Les baixes d'Umtiti i Vermaelen a l'eix de la defensa i un calendari complicat amb el Sevilla, l'Inter i el Madrid per endavant, han promogut la convocatòria de Juan Brandáriz, "Chumi", del Barça B.


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut