Barça

Suárez i Arthur, les principals novetats en la convocatòria de Valverde per al Celta de Vigo

Ernesto Valverde coomptarà amb 19 jugadors per trencar amb la mala ratxa d'una setmana marcada per la derrota contra el Llevant i l'empat contra l'Slavia

Actualitzat

El Barça només es planteja la victòria en el partit de Lliga contra el Celta de Vigo d'aquest dissabte al Camp Nou. Sumar els tres punts i, a més, donar una bona imatge per recuperar la confiança són les prioritats per al conjunt blaugrana per trencar amb la mala ratxa dels últims set dies, durant els quals els de Valverde van perdre al Ciutat de València i van empatar a 0 contra l'Slavia de Praga.

Després d'una última sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el FC Barcelona ha fet pública la llista de convocats per al duel contra el conjunt gallec. Destaca el retorn de Luis Suárez, que s'ha pogut exercitar amb els seus companys després de superar els problemes físics que arrossegava i ha rebut l'alta mèdica. Arthur i Junior, que van quedar fora per decisió tècnica en el partit de Champions d'aquesta setmana, també entren en la convocatòria. El nom del jugador del filial Wagué també figura a la llista del tècnic blaugrana.

La baixa per lesió de Jordi Alba obre les portes en els plans de Valverde al jove Firpo. Tampoc jugarà aquest dissabte Sergi Roberto perquè acaba de ser pare. Queden fora Aleñá, Todibo i Carles Pérez per raons tècniques.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut