Espanyol

Stuani: "Sempre he defensat aquesta samarreta amb el cor"

El jugador uruguaià ha aprofitat l'entrenament per acomiadar-se dels seus companys i afició, després de fitxar per l'equip de la Premier League Middlesbrough

Actualitzat

L' RCD Espanyol haurà d'estudiar molt els nous fitxatges després de veure com aquest estiu se n'han anat els jugadors més determinants de la plantilla. Ara mateix són cinc jugadors de pes que han anat marxant del club: Sergio Garcia, Kiko Casilla, Lucas Vázquez, Stuani i Héctor Moreno.

Héctor Moreno ha estat l'últim jugador a notificar la seva marxa després de fitxar pel PSV holandès. El jugador mexicà ja no s'ha entrenat aquest divendres amb la resta de l'equip.

El jugador uruguaià Christian Stuani, que jugarà al Middlesbrough, ha aprofitat la sessió matinal per acomiadar-se dels seus ja excompanys i de l'afició perica. "Sempre he defensat aquesta samarreta amb el cor", explica Stuani i afegeix: "allà on vagi sempre hi haurà un perico dins meu, estimo molt el club i també em sento molt estimat i per suposat m'encantaria poder tornar algun dia". 

Aquest diumenge, el Trofeu Ciutat de Barcelona

La propera cita de l'Espanyol és aquest diumenge amb el Trofeu Ciutat de Barcelona, que enfronta l'equip perico al Betis. Aquest any es juga la 41a edició del trofeu i una delegació blanc-i-blava, encapçalada pel president Joan Collet i pels jugadors Víctor Sánchez i Víctor Álvarez, han assistit aquest divendres a la presentació del partit al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut