Futbol

Stuani: "L'única meta és salvar-nos, no hem d'oblidar el que hem passat"

El davanter de l'Espanyol Cristhian Stuani ha explicat després de l'entrenament matinal a la Ciutat Esportiva que, malgrat la reacció de l'equip en la classificació, la seva única meta és salvar-se. "No hem d'oblidar el que hem passat i com més aviat ho aconseguim, molt millor", ha dit el jugador blanc-i-blau.

Actualitzat
El davanter de l'Espanyol Cristhian Stuani ha explicat després de l'entrenament matinal a la Ciutat Esportiva que, malgrat la reacció de l'equip en la classificació, la seva única meta és salvar-se. "No hem d'oblidar el que hem passat, i com més aviat ho aconseguim, molt millor", ha dit el jugador blanc-i-blau.

El pròxim rival per seguir l'escalada en la classificació és el Saragossa, aquest dissabte a La Romareda. "Tenim molt clar que va ser un rival duríssim, ho tenim ben clar. Sabem amb el que ens trobarem però confiem en les nostres possibilitats", ha comentat el futbolista italouruguaià. En aquest sentit, Stuani ha apuntat que el 4-0 que va patir el conjunt aragonès dimecres a mans del Sevilla en Copa del Rei pot beneficiar l'Espanyol. "Hem d'aprofitar totes les circumstàncies i a més van jugar amb un jugador menys i això els pot passar factura", ha indicat el davanter.

En l'àmbit personal, Stuani s'ha mostrat satisfet pel seu protagonisme: "Un s'entrena per jugar, ja sigui d'extrem o de davanter centre, sempre intenta fer un bon partit i estar tan bé com es pugui. L'entrenador m'ha transmès la seva confiança. Un jugador sempre vol demostrar el que val al tècnic i ajudar". De fet, el seu bon moment de joc ha cridat l'atenció de la selecció absoluta del seu país, que l'ha convocat per a un amistós el pròxim 6 de febrer a Qatar contra Espanya. "Ha estat una gran notícia per a mi i n'estic molt orgullós. És un somni que tenia de petit que he arribat a complir i és un partit bonic", ha dit.

Finalment, el jugador ha agraït el suport de l'afició en el desplaçament a Saragossa, amb pràcticament totes les entrades visitants venudes. "És una notícia excel·lent. Els seguidors han patit amb nosaltres i ara tornen a gaudir, estem molt contents i espero que tornin a casa satisfets", ha afirmat Stuani.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut