Girona

Stuani: "He tingut moltes ofertes, però crec en aquest equip"

El davanter uruguaià s'ha mostrat molt satisfet per la seva continuïtat al club gironí fins al 2023, tot i admetre que durant l'estiu ha tingut moltes ofertes per marxar

Actualitzat

L'endemà de tancar la seva renovació amb el Girona fins al 2023, Cristhian Stuani ha fet una roda de premsa per presentar l'acord que el mantindrà al conjunt de Montilivi. El davanter uruguaià s'ha mostrat molt satisfet per la seva continuïtat al club gironí tot i que ha admès que durant l'estiu ha tingut moltes ofertes per marxar.

"He tingut moltes ofertes però crec en aquest equip i en la capacitat que té la plantilla per aconseguir l'objectiu. Estic molt content. Només tinc paraules d'agraïment per a tothom. Intentaré seguir fent el què he fet fins ara, donant-ho tot en favor de l'equip i del club".

Stuani també ha explicat els motius que l'han empès a quedar-se al Girona tot i el descens a Segona Divisió i s'ha mostrat convençut en assolir l'objectiu de tornar l'equip a la màxima categoria del futbol espanyol.

"Soc un futbolista que m'agraden els reptes difícils i estic convençut que el nostre podem aconseguir-lo. El club ha fet un gran esforç per tornar la institució a Primera. El descens va ser un accident. El projecte passa ara per tornar a Primera i que el club continui creixent. El millor està per venir".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut