Futbol

Stuani: "Començarem la temporada a mort, al 200 per cent"

La plantilla de l'Espanyol està passant el dia al Car de Sant Cugat per continuar les proves físiques abans de l'inici dels entrenaments i els partits de la pretemporada. El davanter de l'Espanyol Cristhian Stuani ha assegurat que l'equip blanc-i-blau començarà la temporada "a mort" i "al 200 per cent".

Actualitzat
La plantilla de l'Espanyol està passant el dia al Car de Sant Cugat per continuar les proves físiques abans de l'inici dels entrenaments i dels partits de la pretemporada. El davanter de l'Espanyol Cristhian Stuani ha assegurat que l'equip blanc-i-blau començarà la temporada "a mort" i "al 200 per cent".

En aquest sentit, l'italouruguaià ha volgut transmetre calma als seguidors espanyolistes: "A la nostra gent se li ha de demanar més optimisme i que estigui tranquil·la. Tots estem amb moltíssimes ganes i, pel que fa als fitxatges, si són aquí és perquè s'ho han guanyat. Tenen una motivació terrible per ajudar l'equip".

Els resultats de les primeres jornades són clau per a l'atacant. "Tothom sap que cal començar fort i sumar el màxim de punts possible, perquè després el campionat es fa llarg. Ara hem de centrar-nos a treballar bé en pretemporada", ha afirmat.

Pel davanter, l'entrenador Javier Aguirre és el líder de l'equip: "Des de la seva arribada l'equip es va aixecar molt, ens va inculcar una mentalitat guanyadora. Vam anar a més i aquesta temporada es comença des de zero. Tots coneixem el tècnic i què és el que vol".

Personalment, el jugador ha confessat que sempre vol millorar "i aconseguir més gols i assistències que la temporada passada". Sobre la seva polivalència, pot jugar d'extrem i de punta, Stuani ha apuntat que això és una decisió d'Aguirre: "Sap que puc jugar en dos llocs i ho anirem veient amb el pas dels dies."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut