Motociclisme

Stoner guanya el GP de Portugal de MotoGP per davant de Lorenzo i Pedrosa i és el nou líder del Mundial

Casey Stoner s'ha imposat al Gran Premi de Portugal de MotoGP en una cursa que ha dominat de principi a fi i és el nou líder del mundial de la categoria reina. L'australià s'ha situat en la primera posició en la primera volta i ja no ha deixat escapar la victòria en un circuit fins ara favorable a Jorge Lorenzo. El mallorquí ho ha intentat de totes les maneres possibles, però s'ha hagut de conformar amb la segona posició. Dani Pedrosa ha completat el podi final.

Actualitzat
Casey Stoner ha aconseguit al Gran Premi de Portugal la seva segona victòria consecutiva de temporada i ja és el nou líder del mundial de MotoGP amb només un punt d'avantatge sobre Jorge Lorenzo. El pilot australià ha anat líder des de la primera fins a l'última volta, perseguit per Lorenzo, segon, i Pedrosa, tercer.

L'australià s'ha mostrat molt fort i, tot i els problemes als avantbraços, ha mantingut sense problemes la primera plaça malgrat els esforços de Lorenzo per atrapar-lo. Al final, el mallorquí s'ha hagut de conformar amb la segona posició en un traçat en principi més favorable als seus interessos i ha cedit el liderat a mans del seu màxim rival en la lluita pel títol, mentre que Pedrosa ha acabat tercer.

Per darrere del trio capdavanter, han entrat Dovizioso i Crutchlow, Bautista ha acabat sisè, seguit de Valentino Rossi. Aleix Espargaró s'ha imposat al seu compnay d'equip, Randy De Puniet, i ha entrat en la dotzena posició, mentre que Iván Silva ha hagut d'abandonar per problemes mecànics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut