Motociclisme

Stoner aguanta la pressió de Lorenzo i s'imposa al GP d'Espanya de MotoGP a Jerez

Casey Stoner s'ha pres la revenja de la cursa inaugural del Mundial a Qatar i s'ha imposat al Gran Premi d'Espanya de MotoGP al circuit de Jerez. El pilot australià ha aguantat la pressió de Jorge Lorenzo i ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Stoner, que no ha sortit al "warm-up" per recuperar-se dels problemes físics que arrossega als avantbraços, ha estat primer davant de Lorenzo i de Dani Pedrosa, que ha completat el podi final. Després de dos grans premis, el mallorquí es manté líder del Mundial amb 45 punts, quatre més que Stoner.

Actualitzat
Casey Stoner ha sabut aguantar la pressió a la qual l'ha sotmès Jorge Lorenzo en l'últim terç de la cursa i s'ha adjudicat la seva primera victòria de la temporada al Gran Premi d'Espanya de MotoGP al circuit de Jerez, on no havia guanyat mai.

Com acostuma a fer gairebé sempre, Dani Pedrosa ha sortit com un coet i ha liderat la carrera durant les primeres voltes, perseguit per Stoner, Lorenzo, Hayden, Crutchlow i Dovizioso. Però, en el tercer gir, l'australià s'ha posat líder i ja no ha deixat escapar el triomf, tot i que ha hagut de sentir de ben a prop l'alè de Lorenzo.

Quan faltaven quatre voltes per al final, semblava que Lorenzo podia superar l'australià, però no ha estat aixi, i Stoner s'ha acabat adjudicant la victòria i, de retruc, s'ha pres la revenja de la cursa inaugural a Qatar, on es va haver de conformar amb la tercera posició. El mallorquí ha estat segon, seguit de Pedrosa, que ha completat el podi final, mentre que Rossi ha estat novè i Aleix Espargaró, dotzè. Després de dos grans premis disputats, Lorenzo manté el liderat de la classificació de la categoria reina amb 45 punts, quatre més que Stoner. La pròxima cita del campionat del món serà el Gran Premi de Portugal al circuit d'Estoril.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut