Sterling cau a dins de l'àrea del Xakhtar (Reuters)
Lliga de Campions

Sterling provoca un dels penals més estrambòtics de la història i acaba demanant perdó a l'àrbitre

Les imatges de la televisió han demostrat que el jugador del City ha anat a terra després de xutar a la gespa i en cap moment hi ha cap contacte amb el jugador que l'estava marcant

Actualitzat

Raheem Sterling ha estat el protagonista d'un dels penals inexistents més estrambòtics de la història del futbol. L'extrem anglès del Manchester City ha caigut tot sol a l'interior de l'àrea del Xakhtar Donetsk i l'àrbitre hongarès Viktor Kassai no ha dubtat ni un moment a assenyalar la pena màxima. Les imatges de la televisió han demostrat que el jugador del City ha anat a terra després de xutar a la gespa i en cap moment hi ha cap contacte amb el jugador que l'estava defensant.

Com que a la Lliga de Campions no està implantat el VAR, la decisió de Kassai ha estat definitiva i Gabriel Jesús ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima i fer pujar el 2 a 0 en el marcador. 

Després del partit, Sterling ha admès que la jugada no era penal i ha demanat disculpes al col·legiat hongarès: "He anat a xutar la pilota i no sé que ha passat. No he notat que la toqués i se m'ha escapat. Demano disculpes a l'àrbitre."

 

Anar al contingut