Stephen Curry celebra la seva victòria en el concurs de triples de l'All Star (EFE/EPA/BUTCH DILL)
NBA

Stephen Curry: "Navarro va ser una inspiració per a mi"

El flamant campió del concurs de triples de l'All Star va confessar durant una trobada virtual amb periodistes com l'exjugador del Barça va influir en el seu joc

Redacció Esport3Actualitzat

Stephen Curry, el base estrella dels Golden State Warriors, va participar en una trobada virtual amb periodistes en el marc l'All Star Game que es va disputar la matinada passada a Atlanta. El flamant campió del concurs de triples d'aquesta edició va confessar durant la conversa que l'exjugador del Barça Joan Carles Navarro va influir en el seu joc.

"Vaig jugar contra ell en un partit amb la selecció i he vist molts vídeos seus. La seva creativitat, la seva selecció de tir, el seu ritme a la pista, la seva habilitat per aprofitar els bloquejos a la perfecció... Tot això ho veus quan jugues contra ell. L'he vist fer triples llançant a una cama, però també la forma en què es movia per la pista. Són coses que he tractat d'aprendre per millorar el meu joc. Ell va ser una font d'inspiració per a mi. Sempre has de mirar a aquells que et puguin fer millorar tant dins com fora de la pista".

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut