Stephen Curry és dutxat pel seu company, Juan Toscano-Anderson, després de la seva exhibició davant els Nuggets (EFE)
Bàsquet

Stephen Curry es llueix davant els Denver Nuggets

El base dels Warriors anota 53 punts per aconseguir un triomf de prestigi i mantenir les opcions de classificació del seu equip

Actualitzat

Stephen Curry s'ha exhibit aquesta matinada amb 53 punts, inclosos 10 triples. Una actuació individual brillant que ha conduït el seu equip, els Golden State Warriors, a la victòria contra els Denver Nuggets (116-107). Curry s'ha convertit d'aquesta manera en el màxim anotador de la història dels Warriors, superant un mite com és Wilt Chamberlain, que va anotar 17.783 punts amb la franquícia, instal·lada ara a San Francisco. 

 

 

Els Warriors són desens a la Conferència Oest, en plena lluita per entrar a la repesca per ser als "play-offs". Els Nuggets són quarts i tenen la classificació pràcticament assegurada, però ara temen perdre Jamal Murray, que ha acabat lesionat el partit davant els Warriors.  

En un altre partit dels destacats, un dia més LeBron James i Anthony Davis no han pogut ajudar el seu equip, Los Angeles Lakers. Continuen de baixa per lesió i els campions han perdut, al Madison Square Garden de Nova York, per (111-96) contra els Knicks. Un ex dels Lakers, Julius Randle, ha destrossat els californians amb 34 punts. Ningú l'ha pogut parar. Marc Gasol ha tingut poques opcions de fer-ho: ha jugat només 5 minuts, en què ha anotat 3 punts.

Resultats de la jornada: 
Memphis Grizzlies - Chicago Bulls, 101 - 90
New Orleans Pelicans - Sacramento Kings, 117 - 110
Orlando Magic - San Antonio Spurs,  97 - 120
New York Knicks - Los Angeles Lakers, 111 - 96
Golden State Warriors - Denver Nuggets, 116 - 107
Phoenix Suns - Houston Rockets, 126 - 120
Utah Jazz - Washington Wizards, 121 - 125
Dallas Mavericks - Philadelphia Sixers, 95 - 113
 

 

Anar al contingut