Stephen Curry, tot un ídol de masses (Reuters)
Bàsquet

El base dels Warriors Stephen Curry, escollit MVP de la fase regular de l'NBA

El base tirador dels Golden State Warriors ha estat escollit de forma oficial millor jugador de la fase regular en superar en la votació final James Harden i LeBron James

Actualitzat

Stephen Curry ha estat escollit de forma oficial millor jugador de la fase regular de l'NBA. El base dels Golden State Warriors s'ha imposat en l'elecció final a James Harden i LeBron James, que també aspiraven al guardó. Curry ha rebut un total de 1.198 punts, per 936 de Harden i 552 de James, i succeeix en aquest guardó Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), mentre que Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) va ser l'MVP de la passada final de l'NBA.

Curry ha fet unes mitjanes de 23,8 punts i 7,7 assistències per partit, amb un 44% en tirs de tres, i es converteix en el segon jugador dels Warriors que rep aquest premi després del mític Wilt Chamberlain, que el va guanyar la temporada 1959-60 quan la franquícia estava a Filadèlfia.

El jugador dels Warriors rebrà el trofeu Larry O'Brien abans de l'inici del segon partit de la sèrie davant els Memphis Grizzlies, aquest dimarts. Curiosament, el pivot català dels Grizzlies, Marc Gasol, ha rebut tres punts i ha acabat en vuitena posició, empatat amb el jugador dels Clippers Blake Griffin.

Anar al contingut