Stephen Curry i Draymond Green celebren un nou triomf dels Warriors (Reuters)
Bàsquet

Stephen Curry decideix el duel d'invictes entre Golden State Warriors i Los Angeles Clippers (112-108)

El base dels Warriors anota 31 punts per infligir la primera derrota de la temporada a l'equip de Chris Paul i Blake Griffin

Actualitzat

Hi havia molta expectació per veure el duel entre els dos únics equips de la Conferència Oest de l'NBA que havien guanyat els quatre primers partits de la temporada. I més quan Doc Rivers, entrenador dels Los Angeles Clippers, havia escalfat la prèvia dient que els Golden State Warriors van ser campions la temporada passada per fortuna, perquè en els "play-offs" no es van trobar amb ells o els San Antonio Spurs.

Aquesta declaració ha despertat l'esperit bel·licós dels Warriors, que han posat tota la carn a la graella per derrotar els Clippers en un partit vibrant (112-108). Com està sent habitual en aquest inici de campionat, el gran protagonista del partit ha sigut Stephen Curry, autor de 31 punts i 7 triples d'11 intentats. De tota manera, els Clippers, amb bones actuacions de Chris Paul (24 punts) i Blake Griffin (23 punts i 10 rebots), han eixugat un desavantatge de 17 punts i han arribat a tenir 8 punts de renda a l'últim quart. Però l'orgull dels Warriors, plasmat en un triple de Curry a l'últim minut, ha acabat decantant el partit

Les mànigues estripades de LeBron

Curry, amb 4 partits de 5 per sobre dels 30 punts, va disparat cap al seu segon MVP. El gest de la jornada, però, l'ha protagonitzat LeBron James. Crític amb les mànigues ajustades de les samarretes, que condsidera que no li deixen fer bé els moviments, "King James" se les ha estripat quan els Cleveland Cavaliers estaven perdent a casa davant els New York Knicks. No cal dir que els Cavaliers han acabat remuntant el partit (96-86) amb 23 punts de James, 11 d'ells a l'últim quart.  

Els Raptors, l'altre 5-0

Al marge dels Golden State Warriors només hi ha un altre equip invicte ara mateix a l'NBA després dels 5 primers partits. Són els Toronto Raptors, que han ofert una altra demostració de solidesa superant els Oklahoma City Thunder (103-98), amb 28 punts de Demar DeRozan per comandar encara amb més autoritat la Conferència Est.     

Resultats de la jornada:

Atlanta Hawks- Brooklyn Nets,  101-87

Cleveland Cavaliers- New York Knicks, 96-86

Houston Rockets- Orlando Magic, 119-114 (pròrroga)

Milwaukee Bucks- Philadelphia Sixers 91-87

Oklahoma City Thunder- Toronto Raptors, 98-103

Indiana Pacers- Boston Celtics, 100-98

Washington Wizards- San Antonio Spurs, 102-99

Utah Jazz-Portland Trail Blazers, 92-108

Phoenix Suns-Sacramento Kings, 118-97

Golden State Warriors-Los Angeles Clippers, 112-108

Anar al contingut