Stefanos Tsitsipas en una imatge d'arxiu (Reuters)
Tenis

Stefanos Tsitsipas revela el cop anímic que va rebre cinc minuts abans de jugar la final de Roland Garros

El tenista grec explica que va assabentar-se de la mort de la seva àvia just abans d'enfrontar-se a Novak Djokovic

Actualitzat

L'endemà de perdre la final de Roland Garros davant Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas ha revelat al seu compte d'instagram que va afrontar el partit després de rebre una notícia que el va afectar personalment. 

"Cinc minuts abans d'entrar a la pista, la meva estimada àvia va perdre el seu combat amb la vida. Una dona sàvia, amb una fe en la vida i una generositat que no he trobat mai en ningú altre."

Un cop que el jugador grec va rebre quan estava a punt d'afrontar un dels partits més importants de la seva carrera. Tsitsipas es va imposar en els dos primers sets per acabar cedint en cinc mànegues davant Djokovic. Fins a quin punt va poder influir la notícia rebuda és interpretable. El que és segur és que el jugador d'Atenes va estar a punt de batre el número 1 mundial però va acabar patint una severa remuntada. 

"La vida no és guanyar o perdre. Es tracta d'aprofitar cada instant de la vida, sol o amb altres. Viure una vida plena de sentit, sense misèria ni abjecció. Aixecar trofeus i celebrar victòries és alguna cosa, però no ho és tot."

 

 

 

 

 

Anar al contingut