Tsitsipas i Djokovic s'enfrontaran a semifinals de Roland Garros
Tenis

Tsitsipas i Djokovic es classifiquen per a les semifinals de Roland Garros

Actualitzat

Stefanos Tsitsipas ha superat Andrei Rublev en el duel de quarts de final de Roland Garros per 7-5, 6-2 i 6-3. El grec ha deixat encarat el partit a partir del segon set i l'ha acabat decidint amb contundència en un matx que no ha arribat a les dues hores.

Tsitsipas, actual numero 6 del rànquing ATP, no ha patit per derrotar amb claretat el rus. Res feia imaginar que Rublev presentés tan poca resistència, després d'haver-lo derrotat en el seu últim duel disputat a la final de l'ATP 500 d'Hamburg, previ a Roland Garros.

Amb el triomf d'aquest dimecres, Tsitsipas, de 22 anys, s'ha convertit en el primer el primer tenista grec que arriba a les semifinals de Roland Garros. 

 

Novak Djokovic es desfà de Pablo Carreño  (4-6, 6-2, 6-3 i 6-4)

Novak Djokovic no ha donat opció a Pablo Carreño, tot i que l'asturià li ha plantat cara. El serbi ha necessitat anar a quatres sets per superar-lo en tres hores i 10 minuts (4-6, 6-2, 6-3 i 6-4). Djokovic s'ha classificat per desena vegada per jugar les semifinals de Roland Garros on s'enfrontarà al grec Stefanos Tsitsipas.

Carreño ha lluitat a fons cada punt. En el començament li ha guanyat el primer set, després del qual Djokovic ha demanat assistència per un problema muscular. No obstant quan el serbi ha començat a fer gala del seu nivell de numero 1, ja no ha pogut sorprendre'l.

Carreño, de 29 anys, ha tornat a quedar-se a les portes de la semifinal de Roland Garros, tres anys després que uns problemes físics li impedissin acabar el seu partit contra Rafael Nadal.

L'altre finalista justament sortirà del duel entre el manacorí, que busca el seu tretzè títol a París, i l'argentí Diego Schwartzman.

 

Anar al contingut