Tstsipas està en gran forma a Roland Garros
Tenis

Stefanos Tsitsipas - Alexander Zverev, primera semifinal masculina a Roland Garros

El tenista grec, número 5 mundial, ha eliminat el número 2 del món, el rus Daniïl Medvédev; l'alemany, número 6 del món, ha acabat amb el malagueny Alejandro Davidovich-Fokina

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Era el partit de quarts de final masculins més destacat. Dos tenistes emergents i que es perfilen com els grans relleus del Big-3. El grec Stefanos Tsitsipas, més versàtil i amb millors resultats sobre terra, ha fet bo el pronòstic que el donava favorit davant del número 2 mundial, el rus Daniïl Medvédev. S'ha notat en tot moment que el grec estava molt més a gust, i és per això que ha guanyat el partit amb solvència per 6 a 3, 7 a 6, amb 7 a 3 en el desempat i 7 a 5. En l'últim punt Medvedev ha intentat sorprendre Tsitsipas amb un servei per baix, però ni així. Serà la quarta vegada que Tsitsipas jugarà unes semifinals de Grand Slam. I serà la segona consecutiva a Roland Garros.

El rival del grec serà l'alemany Alexander Zverev. El 6è jugador mundial no ha tingut cap problema per a desfer-se del malagueny Alejandro Davidovich-Fokina, que en cap moment ha tingut la més mínima opció de disputar-li el partit al seu poderós rival. El resultat ha estat prou clar. 6 a 4, 6 a 4 i 6 a 1.

Aquest dimecres es jugaran els altres dos partits de quarts de final. Primer s'enfrontaran Rafael Nadal contra l'argentí Diego Schwartzman i el serbi Novak Djokovic contra l'italià Mateo Berrettini.

Anar al contingut