Snowboard

Stefan Gimpl confirma la seva supremacia amb una victòria a l'Snow Show de Barcelona

Aquest dissabte s'ha disputat la prova de salts amb taula puntuable per a la Copa del Món de Snow al trampolí de 35 metres instal·lat a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Davant de més de 20.000 persones, el vencedor ha estat, amb un salt espectacular, l'austríac Stefan Gimpl. Gimpl, vigent campió d'aquesta competició en la modalitat de "big air", ha confirmat la seva supremacia amb un nou or en la prova disputada a Barcelona després del que va obtenir el cap de setmana passat a Londres. El català Carles Torner ha acabat en el lloc 31è.

Actualitzat
L'austríac Stefan Gimpl, vigent campió de la Copa del Món de Surf de neu en la modalitat de "big air", ha confirmat la seva supremacia amb un nou or en la prova disputada aquest dissabte a Barcelona després del que va obtenir el cap de setmana passat a Londres.

Gimpl va llançar novament aquesta temporada 2009-2010, que ha començat amb dos triomfs en les dues primeres cites del circuit mundial de la Federació Internacional d'Esquí, el segon en un Estadi Olímpic de Montjuïc amb més de 20.000 aficionats.

L'austríac ha sumat 52,3 punts després de tres mànegues, de les quals puntuaven les dues millors, en el seu cas la primera (26,8) i l'última (25,5). La segona posició ha estat per al suís Gian-Luca Cavigelli, que ha obtingut 51,3 punts i ha lluitat pel triomf absolut fins a la ronda definitiva, mentre que tercer ha estat el noruec Gjermund Braaten (49,5). Tots els representants espanyols han caigut eliminats en les rondes classificatòries prèvies, amb el català Carles Torner en el lloc 31è.
Anar al contingut