Bàsquet

"Spirit of Tel Aviv 94", premi especial al Festival de Cinema Esportiu Zlatibor

El documental elaborat pel Departament d'Esports de TV3, que és un homenatge a la Penya que va guanyar la Copa d'Europa el 1994, ha estat guardonat en el Festival Internacional de Cinema Esportiu Zlatibor 2019 de Sèrbia

Actualitzat

El documental "Spirit of Tel Aviv 94" ha estat guardonat amb un premi especial al Festival Internacional de Cinema Esportiu Zlatibor 2019. Aquest contingut del Departament d'Esports de Televisió de Catalunya dirigit per Víctor Lavagnini i Joan Sánchez, és el relat de la històrica victòria del Joventut de Badalona a la final de la Copa d'Europa l'any 1994 a Tel-Aviv, Israel.

"Spirit of Tel Aviv 94" ha estat una de les deu pel·lícules premiades d'un total de 42 de 22 països que s'han exhibit en aquest festival que es fa a Sèrbia i que enguany compleix la vuitena edició. A més que pel jurat, el documental ha estat molt ben valorat pel públic assistent.

El jurat (format per Vladimir Stankovic, Nikolaj Parohovnik i Dusan Vrakela) ha atorgat, a més dels diferents guanyadors a les diferents categories, tres premis especials a les produccions: "Bòsnia - 40 títols de campió d'Europa"; "Sreta - el gran mestre de la lluita lliure"; i a la producció de TV3 "Spirit of Tel Aviv 94".

El premi principal del festival "Grand Prix" ha estat per a "1-0, Zvezdino primera final", de Milan Stojiljkovic i Stephen Siret: un recordatori a la trajectòria de l'Estrella Roja a la Copa de la UEFA del 1979 amb la derrotada desafortunada en la final, gràcies a un penal inexistent.

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut