Futbol

Soteras: "Hauria de ser un acte de força major per canviar d'escenari"

El president de la Federació Catalana, Joan Soteras, s'ha mostrat contundent sobre aquesta proposta de canvi d'escenari del clàssic i ha deixat clar que el partit s'ha de jugar al Camp Nou

Actualitzat

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, s'ha manifestat en contra del canvi d'ubicació del Barça-Madrid del dia 26, en declaracions als micròfons de TV3 després de la gala d'entrega de la Bota d'Or a Messi.

Hem corregut molt a demanar canvis. És prematur. Queden 13 dies per al clàssic. És com tot el que fa la Lliga, correm-hi tots... I mal fet.

Hem d'esperar que arribi el dia del partit. Hauria de ser un acte de molta força major perquè es canviés la seu del partit.

És a Barcelona i s'ha de fer a Barcelona. No ho descarto, no. S'ha de fer al Camp Nou. Poden passar moltes coses, sí, com que no hi hagi 100.000 espectadors, com que hi hagi només 50.000 espectadors. Doncs serà amb 50.000 espectadors.

Soteras és també vicepresident de la Federació Espanyola, i serà precismanent el Comitè de Competició de la Federació Espanyola qui haurà de decidir sobre aquesta petició de canvi de seu del partit que ha sol·licitat La Liga.

 

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut